Adverteren in onze media


De media van de Nederlandse Vereniging van Vrienden van Ceramiek en Glas
Adverteren werkt! Ook in de uitgaven van onze vereniging. Ons tijdschrift Vormen uit Vuur wordt gelezen door meer dan 1.100 actieve verzamelaars van keramiek en glas. De nieuwsbrief VLAM! wordt door tachtig procent van onze leden gelezen. Overweeg dus ook eens een advertentie te plaatsen. In geval u geen mogelijkheden heeft voor ontwerp en opmaak, kunnen we dit tegen een zeer aantrekkelijk tarief voor u doen. Boekt u voor een heel jaar, dan is het zelfs gratis.

Vormen uit Vuur
Vormen uit Vuur is hét kunsthistorische tijdschrift over keramiek en glas en biedt een breed aanbod aan boeiende artikelen. Het tijdschrift verschijnt driemaal per jaar. De gemiddelde oplage ligt rond de 900 exemplaren. Met een advertentie in Vormen uit Vuur bereikt u meer dan 1.200 lezers, waarvan vele actieve verzamelaars per uitgave, verzamelaars, maar ook kunsthandelaren in keramiek en glas, taxateurs, uitgevers, galeries, musea en veilinghuizen 

Tarieven Vormen uit Vuur 2024:
1/1 pagina achterzijde omslag € 795,-
1/1 pagina binnenzijde omslag € 595,-
1/1 pagina binnenwerk € 475,-
1/2 pagina binnenwerk € 245,-

Bij vier achtereenvolgende plaatsingen ontvangt u 10 procent korting.

Banner op de website
U heeft de mogelijkheid te adverteren in het tijdschrift maar u kunt tegelijkertijd uw boodschap plaatsen op de homepage van de website van de vereniging (www.vormenuitvuur.nl). Via deze banner kunnen de kijkers doorklikken naar uw eigen site. Wij kunnen ook de vormgeving en de opmaak van uw banner tegen interessante tarieven verzorgen. Formaat in overleg. Tarief per kwartaal € 150,-. 

Advertentie in de Nieuwsbrief VLAM!
Ongeveer zes maal per jaar versturen wij de digitale nieuwsbrief VLAM! naar al onze leden. De Nieuwsbrief bevat onder meer informatie voor de leden betreffende verenigingsnieuws, aankomende activiteiten, nieuwe exposities en net verschenen boeken. U kunt een advertentie plaatsen in de Nieuwsbrief. Het tarief per plaatsing bedraagt € 175,-. Formaat in overleg. Wij kunnen de vormgeving en de opmaak van de advertentie voor u verzorgen.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en eventuele opmaakkosten.
Voor meer informatie en boeking vult u onderstaand formulier in:

Informatie over adverteren

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
Adres
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.