carolein smit 4 goed.jpg

Excursie tentoonstelling L’amour fou Drents Museum

Momenteel is de tentoonstelling L’amour fou met het werk van keramiste Carolein Smit in het Drents Museum in Assen te zien. Op zaterdag 2 februari zullen de leden van de Nederlandse Vereniging van Vrienden van Ceramiek en Glas een rondleiding krijgen van Toos Arends, conservator moderne en hedendaagse kunst van het Drents Museum. Zij organiseerde de presentatie in samenwerking met Carolein Smit zelf. Het is voor de eerste keer dat het werk van Smit in een Nederlands museum te zien is. Meer informatie over de tentoonstelling vindt u op de website van het museum

 

Programma
Het programma op 2 februari is als volgt: De rondleiding begint om 13 uur en duurt ongeveer een uur. Om 14:30 zullen het tentoonstellingsbezoek gezamenlijk afsluiten met een kopje koffie/thee met een gebakje in het gezellige museumcafé Oud Krul.

 

Gaat u mee?
De kosten voor deze dag bedragen €6,50, exclusief entree tot het museum. Deze bedraagt € 15 en is gratis met de Museumkaart. U kunt zich aanmelden voor deze excursie door een email te sturen  aan excursies@vormenuitvuur.nl of te reageren op deze email. Het geld vragen wij u over te maken op rekeningnummer NL64 INGB 0000448948 t.n.v. Nederlandse Vereniging van Vrienden van Ceramiek en Glas onder vermelding van ‘Excursie Assen’ en uw naam. Uw aanmelding is pas definitief wanneer het geld voor de excursie is overgemaakt.

U bent van harte welkom om een introducé mee te nemen. U heeft nog een week om u aan te melden voor deze excursie, tot uiterlijk 27 januari aanstaande. Als uw aanmelding binnen is ontvangt u een bevestiging met verdere handige informatie rond de excursie.

© Vormen uit vuur