aarde-vuur-backgr_1500px145x148.jpg

Workshop: maak uw eigen keramische object!

Zoals reeds aangekondigd op zowel het Jubileumsymposium als in Vormen uit Vuur is het tijd voor een wel heel bijzondere activiteit. Graag nodigen we u hierbij uit voor een workshop keramiek maken op zaterdag 19 januari 2019, ter afsluiting van ons jubileumjaar.

 

We zijn te gast in Atelier Aardevuur te Bussum. De cursus zal begeleid worden door professionele docenten, onder wie Hendrien Minkema, trouw lid van de vereniging en echtgenote van Hans Minkema, de vormgever van Vormen uit Vuur. Ituri Vormgeving zit vlak naast Atelier Aardevuur, dus wie deelneemt aan de workshop, krijgt onvermijdelijk ook een uniek kijkje

achter de schermen van Vormen uit Vuur! 

 aarde-vuur-6_lr-crop-u2278.jpg

Het belooft een fantastische dag te worden, waarbij zowel beginners als gevorderden in een inspirerende omgeving aan de slag gaan om hun eigen keramische object te maken. De dag is inclusief koffie/thee, lunch en een afsluitend drankje - dus genoeg tijd om ervaringen uit te wisselen met de mede-cursisten! Zie voor meer informatie de pdf:

Workshop keramiek.pdf 

 

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen aan 

excursies@vormenuitvuur.nl. De deelnemerskosten vragen wij u over te maken op rekeningnummer NL64 INGB 0000448948 t.n.v. Nederlandse Vereniging van Vrienden van Ceramiek en Glas te Bussum onder vermelding van ‘Workshop Aardevuur’ en uw naam. Uw aanmelding is pas definitief wanneer het geld voor de workshop is overgemaakt. 


Aanmelden kan tot uiterlijk 22 december aanstaande. Als uw aanmelding binnen is ontvangt u een bevestiging met verdere handige informatie rond de excursie.

© Vormen uit vuur