Fotografie-Erik-en-Petra-Hesmerg001.jpg

15 juni 2019 Algemene Ledenvergadering in het Design Museum Den Bosch

 

Wij nodigen u van harte uit voor de ledenvergadering van onze vereniging op zaterdag 15 juni aanstaande. Dit jaar vergaderen we in 's-Hertogenbosch en combineren dat met een bezoek aan het Design Museum en een uniek kijkje in keramisch atelier Cor Unum.

 

Begin juni opent in het Design Museum de veelbelovende tentoonstelling Geert Lap – Specific Objects, een oogstrelend overzicht van het weergaloze oeuvre van Geert Lap (1951-2017), een van de belangrijkste naoorlogse keramische kunstenaars ter wereld. Vormgever Aldo Bakker verzorgt het tentoonstellingsontwerp. Hij gaat in het Design Museum een dialoog aan met het werk van Lap, over de zoektocht naar de volmaakte vorm.

 

Na de ledenvergadering wandelen we gezamenlijk naar keramisch atelier Cor Unum, dat op een kleine 15 minuten lopen van het museum (richting het station) ligt. In het atelier wordt met veel passie en vakmanschap prachtige keramiek van nationaal en internationaal gekende ontwerpers vervaardigd. We krijgen een uniek kijkje in de werkplaats en daarnaast is er de gelegenheid de winkel te bezoeken.

 

Wij kijken uit naar een interessante jaarvergadering en een boeiende excursie. U kunt de notulen van de vorige jaarvergadering vinden op de website. De jaarrekening van 2018 is opvraagbaar via excursies@vormenuitvuur.nl of via Postbus 15757, 1001 NG Amsterdam.

 

Wij hopen u op zaterdag 15 juni te mogen begroeten in s’-Hertogenbosch.

 

Uitnodiging en programma:

https://www.vormenuitvuur.nl/vereniging/ledenvergadering/

 

Fotografie Erik en Petra Hesmerg

 

© Vormen uit vuur