Excursie ‘Glasrijk’

Tubbergen 30 september

Terug van vakantie hebben we op de valreep nog een leuke excursie voor u kunnen organiseren aan het einde van deze maand. Op zaterdag 30 september wordt er speciaal voor ons een bijzonder programma georganiseerd tijdens het evenement ‘Glasrijk’ in Tubbergen! Glasrijk Tubbergen is een jaarlijks terugkerende internationale kunstmanifestatie waar kunstenaars hun werk op verschillende binnen- en buitenlocaties tonen in het gezellige dorp Tubbergen. Ieder jaar heeft zijn eigen thema, dit jaar staat Venetiaans glas centraal.

We zullen om 13 uur welkom worden geheten door de organisatie waarna we een rondleiding krijgen langs de 35 bijzondere gebrandschilderde ramen in de Sint-Pancratiusbasiliek in Tubbergen. Deze ramen zijn gemaakt door vijf opeenvolgende generaties van de bekende glazeniersfamilie Nicolas en vormen een uniek ensemble. Na de rondleiding in de basiliek krijgen we een demonstratie van een glasblazer en worden we getrakteerd op een kopje koffie/thee met taart. Daarna is iedereen vrij om op eigen gelegenheid zelf verder rond te kijken bij de verschillende tentoonstellingslocaties in het centrum van Tubbergen.

Voor deze excursie vragen we een bijdrage van €12,50 per persoon, introducés zijn uiteraard ook welkom. We willen u vragen snel te laten weten als u mee wil i.v.m. de organisatie, maar uiterlijk 22 september. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar excursies@vormenuitvuur.nl of door te reageren op deze e-mail.

We hopen velen van u te mogen verwelkomen in Tubbergen!

Liefs van de excursiecommissie,

Anna, Anniek, Jamilla en Marleen

Inschrijven voor "Excursie ‘Glasrijk’"

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.