Excursie Bob Ernsting

Beemster, 2 juni


Op vrijdag 2 juni 2023 zijn we in klein gezelschap welkom voor een rondleiding bij keramist Bob Ernsting in Zuidoostbeemster. In zijn atelier maakt hij, soms in samenwerking met collega’s, voornamelijk handgedraaid keramiek voor binnen en buiten. De natuur in de directe omgeving vormt een grote inspiratiebron en in de theetuin bij de pottenbakkerij komen natuur en keramiek direct samen.We zullen een rondleiding krijgen in het atelier waarin Bob Ernsting zal vertellen over het maakproces, de glazuren en het stoken van het werk, en verder beantwoordt hij graag al onze vragen. Om alvast een indruk te krijgen van het werk van Bob Ernsting kunt u zijn website bezoeken: https://ernstingkeramiek.nl/Home/. We hopen met een leuk groepje geïnteresseerde leden op 2 juni af te reizen naar Zuidoostbeemster.

Vanwege de kleine atelierruimte, kunnen we slechts plek bieden aan een zeer select gezelschap. Om deze reden zullen we bij de inschrijving leden van de vereniging voorrang bieden boven introducés. Meldt u snel aan, want vol=vol! De kosten voor deze dag bedragen €7,50, inclusief koffie/thee en toegang tot het atelier en de natuurtheetuin. 

Aanmelden
U kunt zich tot en met 25 mei 2023 aanmelden voor de excursies door een mail te sturen naar excursies@vormenuitvuur.nl of door onderstaand inschrijfformulier in te vullen. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging met daarin informatie over de betaling.


Inschrijven voor "Excursie Bob Ernsting"

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.