Keramiek Triënnale 2018.jpgExcursie leden naar Keramiek Triënnale 2018 in CODA Museum 

Graag nodigen wij u uit voor een dagexcursie naar Keramiek Triënnale 2018 in CODA Museum Apeldoorn op zondag 27 mei aanstaande. De tentoonstelling is geïnitieerd door de Nederlandse Vakgroep Keramisten (NVK) en geeft een internationale stand van zaken op keramiekgebied. Het thema van deze editie is sculpturale, figuratieve keramiek. Daarnaast kunnen deelnemende kunstenaars geldprijzen winnen voor hun werk. Meer informatie hierover kunt u vinden op de website van CODA Museum: www.coda-apeldoorn.nl. In de tentoonstelling staat kunst van onder andere Teja van Hoften, Anna Dorothea Klug, Ad van Lieshout, Pablo Ponce, Patrick Crulis, en andere kunstenaar uit binnen en buitenland.

 

De dag zal beginnen om 13:00 uur, als het museum opent, met een heerlijke lunch in het Museumcafé. Van 14:00 uur tot 16:00 uur kunt u twee lezingen bijwonen van kunstenaars Teja van Hoften en Mirjam Veldhuis. Zij hebben tevens werk staan in de tentoonstelling. Tussen de lezingen door is er tijd om te de tentoonstelling te bezoeken, en na de lezingen om 16:00 uur zullen we over de tentoonstelling worden rondgeleid. Op zondag is het museum geopend van 13:00-17:00 uur.

 

Het CODA Museum is gelegen in het centrum van Apeldoorn, Vosselmanstraat 299. Het is een plek voor wisselende tentoonstellingen met moderne, beeldende kunst, hedendaagse mode- en kunstenaarssieraden van (inter)nationale ontwerpers en kunstenaars en kunst van en op papier. Het museum is goed begaanbaar voor rolstoelen en er is een invaliden parkeerplaats beschikbaar. Met het openbaar vervoer kunt u vanaf treinstation Apeldoorn buslijn 2 nemen naar het museum. Met de auto kunt u het best parkeren bij parkeergarage Museum Centrum. Deze bevindt zich tegenover het museum.

 

Gaat u mee?
De kosten voor deze dag bedragen €18,00, exclusief entree tot het museum. Deze bedraagt €7,50 en is gratis met de Museumkaart. U kunt zich aanmelden voor deze excursie door een email te sturen aan excursies@vormenuitvuur.nl of excursiesnvvcg@gmail.com. Het geld vragen wij u over te maken op rekeningnummer NL64 INGB 0000448948 t.n.v. Nederlandse Vereniging van Vrienden van Ceramiek en Glas onder vermelding van ‘Excursie CODA Apeldoorn’ en uw naam. Uw aanmelding is pas definitief wanneer het geld voor de excursie is overgemaakt. U bent van harte welkom om een introducé mee te nemen. U kunt u aanmelden voor deze excursie tot uiterlijk 21 mei aanstaande. Als uw aanmelding binnen is ontvangt u een bevestiging met verdere handige informatie rond de excursie.

 

We hopen u allen op zondag 27 mei te mogen verwelkomen in Apeldoorn.

 

Met vriendelijke groet,

 

Anniek en Anna
Nederlandse Vereniging van Vrienden van Ceramiek en Glas

© Vormen uit vuur